Kategoriat
unelmien vuosi

Unelmista totta Loimaalla

Onni suosi jälleen Loimaata viikonloppuna kun kaupunkiin osui 34,9 miljoonan euron Eurojackpot-päävoitto. Loimaa oli otsikoissa viimeksi 2018, jolloin voiton koko oli vielä huikeampi, peräti 90 miljoonaa euroa.

Kaiken lisäksi kupongit oli ostettu naapurikaupoista, 2018 Loimaan Prismasta ja nyt vieressä sijaitsevasta K-Citymarketista. Kun huomioidaan että Eurojackpotia pelataan 18 Euroopan maassa, joista monet selvästi Suomea suurempia, on kyseessä melkoinen yhteensattuma.

Vielä Veikkaus ei ole julkaissut tarkempaa tietoa voittajasta tai voittajista. 90 miljoonan potti osui neljön henkilön ystäväporukalle, joista jokainen kuittasi alavoittoineen reilut 22 miljoonaa. Silloin porukka piilotteli kolmen kuukauden ajan ennen voiton lunastamista, ja pelättiin jopa että rahat jäävät kokonaan ilman ottajaa.

Veikkaus järjesti tuolloin Loimaalla ilotulituksen voiton kunniaksi.

Kaiken kaikkiaan Suomeen on tullut 18 eurojackpotin täysosumaa. Moni muistaa varmasti Siilinjärven porukan viime vuodelta, jossa kertaheitolla syntyi 50 uutta Eurojackpot-miljonääriä. Alemmista voittoluokista kertyneet summat huomioiden kyseessä on kaikkien aikojen suurin voitto tässä pelissä.

Tämä Loimaan tuorein voitto on 10. suurin Suomessa.